De start

De specialisten van Kenter accountants en adviseurs uit Zwaag bespeurden steeds meer behoefte aan transparantie. Ondernemers gaven aan vaak te weinig of te laat inzicht te hebben in hun cijfers en wilden graag duidelijkheid over de kosten van hun gekozen diensten. De ruime ervaring, kwaliteit, deskundigheid en hoog service niveau van de specialisten was geen issue. Echter was er dus nog wel ruimte voor verbetering in de accountancy markt! De standaardwerkzaamheden werden binnen het kantoor ver geautomatiseerd. De ondernemers van Kenter accountants en adviseurs profiteerden op dat moment direct van de voordelen: actueel inzicht in hun cijfers, transparantie en een vaste prijs. Het leven van de ondernemers van Kenter accountants en adviseurs werd direct een stuk relaxter. Maar waarom niet voor de andere ondernemers die nog geen klant waren? En dus werd er 1 oktober 2014 besloten om onder de naam Accountant Vast de markt op te gaan.

 

 
Inmiddels is er veel gebeurd. Begonnen met 0 klanten onder Accountant Vast en gegroeid naar ruim 100 klanten. Het steeds maar weer nadenken over het concept en ook veel luisteren naar de geluiden van de ondernemers. Het kantoor is gestyled naar de visie van Accountant Vast, maar ook over de presentatie naar buiten wordt continu nagedacht. De interesse voor de mogelijkheden op het gebied van automatisering, resulteerde in steeds eenvoudiger verwerken van de standaardwerkzaamheden. Software waardoor het leven van niet alleen de ondernemers maar ook de specialisten van Accountant Vast aangenamer werd.
 
 
 
En dat kenmerkt de kracht van Accountant Vast. Afrekenen met de doorsnee accountantskenmerken en het oude model! Continu zijn wij bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om onze klanten het leven een stuk aangenamer te maken. De kwaliteit en het hoge service niveau bij Accountant Vast willen wij graag behouden. Ondanks onze groei blijven wij scherp en zijn wij continu bezig om onze interne processen te verbeteren. Met maar één doel: de service naar onze klanten steeds te verbeteren en een goed accountantskantoor te zijn voor onze klanten. Maar wanneer ben je dat dan? Vraag dat maar aan de ondernemers van Accountant Vast!