De zekerheden van Accountant Vast

Vaste prijs

Bij Accountant Vast betaalt u een vast bedrag per maand. Op basis van het door u samengestelde pakket krijgt u van ons een scherpe vaste prijs. Dus: geen verrassingen gedurende het jaar en/of aan het einde van het jaar! Vast is bij ons écht vast. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor advieswerkzaamheden. U krijgt dan vooraf een offerte met een scherpe vaste prijs.

 

Tijd voor ondernemen

Veel van uw administratieve taken zitten in ‘saaie’ werkzaamheden die zich steeds herhalen. Accountant Vast zorgt dat u tijd bespaart: u besteedt immers uw boekhouding uit. U scant uw facturen, wij koppelen uw bankrekeningen en zorgen dat uw administratie snel wordt verwerkt. Hierdoor heeft u meer tijd voor ondernemen.

 

De accountant voor dé toekomst

Accountant Vast is dé accountant van de toekomst. Nadat u uw pakket heeft samengesteld en een aantal stukken aangeleverd heeft, gaat Accountant Vast gelijk voor u aan de slag. U krijgt realtime inzicht in uw financiën.

 

 

Realtime inzicht

Wanneer u de keuze maakt de administratie uit te besteden, koppelen wij de bankrekening(en) en zorgen we dat alles juist wordt verwerkt. U scant alleen de facturen, wij verwerken deze voor u. Zo krijgt u realtime inzicht in uw financiën. De software hiervoor geven wij cadeau! Tevens geven wij een korting op de maandprijs voor de op te stellen jaarstukken/jaarrekening. Het uitbesteden van de boekhouding biedt u daarom veel voordelen.

 

Verwerken van de administratie

U bepaalt zelf op wat voor manier u samenwerkt met Accountant Vast. Wij helpen u de administratie te verwerken en de aangiften omzetbelasting automatisch per maand of per kwartaal voor u uit te rekenen. U heeft ook altijd de mogelijkheid om zelf de administratie te verwerken. Maar heeft u hierdoor wel realtime inzicht in uw financiën en tijd om te ondernemen?

 

Online factureren

Accountant Vast biedt de mogelijkheid om via dezelfde software op een simpele manier online verkoopfacturen te maken. Alle gemaakte verkoopfacturen komen automatisch in de administratie. Facturen en herinneringen kunnen makkelijk per post of per mail worden verzonden. Tevens kunt u al uw relaties beheren met een CRM. Deze optie krijgt u niet standaard, maar kunnen wij u wel aanbieden voor een vaste prijs van € 10,- per maand.

 

Salarisadministratie

Wanneer u werknemers in dienst heeft, kunt u ervoor kiezen dat Accountant Vast de verwerking van de salarisadministratie verzorgt. Wij houden de juiste CAO-regelingen aan en zorgen ervoor dat de laatste wet- en regelgeving wordt toegepast. Dit proces verloopt geheel digitaal. U kunt er zelfs voor kiezen de salarisstroken rechtstreeks naar uw werknemers te verzenden.

 

 

Cloud-accountant

Accountant Vast is gecertificeerd Exact Online Cloud Accountant. Wij zijn het enige accountantskantoor in de streek Westfriesland in Noordholland dat dit certificaat mag voeren. Tevens een van de weinige kantoren in Nederland. Het laat zien dat ons kantoor voortvarend werkt en op de hoogte is van de nieuwste (online) technologieën. Het certificaat Exact Online Cloud Accountant betekent ook dat Accountant Vast over alle benodigde kennis beschikt aangaande het Exact Online boekhoudpakket. Door gebruik te maken van Exact Online kunnen we onze dienstverlening veel efficiënter inrichten, waardoor u onder andere realtime inzicht krijgt in uw financiën.

 

Innovatiepanel

Accountant Vast zit in het innovatiepanel van Exact Online. In dit panel wordt informatie uitgewisseld tussen diverse administratie- en accountantskantoren en Exact. Als eerste ontvangen wij informatie die voor ons en u van belang is. De nieuwe ontwikkelingen in het pakket krijgen wij direct te horen en wij hebben via pilots ook enige inspraak. Accountant Vast mag tevens meedraaien in de diverse controlled releases, als deze op ons van toepassing zijn. Zo blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.