Exact Cloud Award 2016

Stem ons naar de Top!

Met trots kan ik mededelen dat wij zijn genomineerd voor de Exact Cloud Award 2016. Dit is DE verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die cloud, innovatie en samenwerking met klanten hoog in het vaandel hebben staan.

De vakjury heeft uit alle inzendingen de 15 genomineerden gekozen. Wij kunnen dus al concluderen dat Accountant Vast bij de Top 15 moderne accountants- en administratiekantoren van Nederland zit. Al een geweldige prestatie!

Dit alles was niet mogelijk gemaakt met het team van Accountant Vast, maar vooral ook alle enthousiaste ondernemers die klant bij ons zijn geworden bij de start van ons format Accountant Vast. In anderhalf jaar tijd ruim 100 nieuwe klanten mogen verwelkomen onder Accountant Vast, maar ook klanten van Kenter accountants-adviseurs zijn overstapt naar het ‘format’ Accountant Vast. En wij groeien nog steeds!

Nu is het aan het publiek om Accountant Vast naar de top 6 te stemmen. De top 6 mag zich presenteren aan de jury en zal op woensdag 9 november 2016 tijdens Exact Live 2016 in de Jaarbeurs Utrecht horen wie zich de winnaar mag noemen.

Wij doen dan ook zeker niet mee met de Olympische gedachte om te winnen. Kunnen wij winnen? Als je eenmaal in de finale zit is alles mogelijk. Kijk maar naar baanwielrenster Elis Ligtlee, die gister goud behaalde!

Elis Ligtlee finishfoto

Dus ondernemers, relaties, vrienden en familie zorg ervoor dat wij in die eindfinale komen! Vink Accountant Vast aan, vul je naam en mailadres in en druk op stemmen.

Stem hier op Accountant Vast.

Bij een eventuele eindoverwinning hoort ook een feest in een eigen Holland Heineken House. Dat staat VAST !

Exact Cloud Award 2016