ZZP boekhouding

Als zzp’er krijg je bij de start te maken met de Belastingdienst en bepaalde regelingen. Als zzp’er ben je wettelijk verplicht een goede boekhouding bij te houden en te bewaren die is afgestemd op de aard van je onderneming. Een goed opgezette en overzichtelijke boekhouding is namelijk van groot belang: niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor de bedrijfsvoering.

 

Boekhouding uitbesteden ZZP

Lastig hoeft dit niet te zijn. Wij van Accountant Vast hebben hier namelijk een uniek format voor, het ZZP ALL-IN pakket! Immers ben je zzp’er geworden om te doen waar je goed in bent en wil je dan ook niet al je tijd in de boekhouding steken. Daarnaast is het van belang dat je boekhouding up-to-date is en alle gewenste informatie (aangiften BTW, Inkomstenbelasting) juist en op tijd richting de Belastingdienst gaan.ZZP ALL IN

Accountant Vast biedt totale ontzegging voor de zzp-onderneming. Je krijgt een vaste prijs, je eigen financiële cockpit en hierbij 24/7 inzicht in je financiën. Wij verwerken de gehele boekhouding. Je scant alleen de facturen en wij koppelen je bankrekening(en) en zorgen dat de boek
houding snel wordt verwerkt. Aan het eind van het jaar stellen wij de jaarcijfers op ten behoeve van de aangifte Inkomstenbelasting. Deze sturen wij dan op naar de Belastingdienst. En heb je vragen? Dan kan je altijd mailen/bellen met je vaste contactpersoon bij ons op kantoor! Dat alles voor nog geen € 65,— per maand! Dat is je toch meer waard dan dat jezelf 's avonds of in het weekend nog je boekhouding gaat doen?

 

Vaste prijs boekhouding

Ben je benieuwd naar wat Accountant Vast voor je kan betekenen? Neem contact met ons op! Bellen gaat nog sneller: 0229-280080 en kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor!

ZZP boekhouding